Unde mănânci bine și ieftin în Brașov

0

Doresc să împărtășesc cu voi o experiență culinară minunată pe care am avut-o în Brașov. Este vorba despre un local micuț numit Brașovia, care oferă o gamă variată și delicioasă de mâncăruri, plimbându-și tava cu bucate gustoase.

Deși nu este un restaurant sofisticat sau o terasă de lux, consider că merită să vă împărtășesc despre el, deoarece am întâmpinat dificultăți în găsirea unui loc unde să pot savura mâncare autentică și bine pregătită, cu adevărat specifică regiunii.

Peste tot în Brașov, am dat de terase care ofereau mai mult sau mai puțin același meniu obișnuit: pizza, cartofi prăjiți sau tochitură cu cârnați aduse dintr-o sursă comercială, fără nicio notă autentică. Cu toate acestea, Brașovia a fost o plăcută excepție. Aici, am avut ocazia să degust tocană vânătorească, cârnați de vițel a la Brașov, muschi de vițel, legume împănate și multe alte preparate proaspete și delicioase.

Un alt aspect remarcabil al acestui local este modul în care sunt pregătite ciorbele. La Brașovia, ciorba de vită este cu adevărat ciorbă de vită, nu doar o supă de legume în care se adaugă bucăți de carne în funcție de comanda clientului.

AdresăStrada Gheorghe Baritiu, 500000 Brasov, Romania, Brasov, Romania
Contact+40 728 289 827
ComenziDoar ridicare din locație/servire la masă – plimbă tava Brașov
ProgramLuni – Duminică 09:00 – 21:00
Pagină FacebookRestaurant Brasovia

Brașovia se află în inima Centrului Vechi al Brașovului, la adresa Str. George Barițiu nr. 1. Dacă doriți să aflați mai multe detalii sau să explorați meniul lor, puteți vizita site-ul lor web.Este cu siguranță o opțiune excelentă pentru cei care doresc să descopere adevărata bucătărie brașoveană într-un ambient autentic și primitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *